Ресторан и бар во Калин Хотел


Пријатен придружен амбиент

Квалитетна органска храна

Романтична вечера покрај камин

Ексклузивниот ресторан, во релаксирачки амбиент, нуди квалитетна храна, локални и интернационални јадења и специјалитети од дивеч.

Внимателно селектираната винска листа е идеално дополнување на одличната храна.

Ресторанот се карактеризира со понуда на квалитет и индивидуалност на секоја порција, бидејќи се употребуваат свежи состојки одгледани во селските градини.

Уживајте во оброкот во самиот ресторан покрај каминот, на отворената тераса или во блиската околина во изолирана приватност и изобилство на зеленило.


  2007 Калин Хотел, Лазарополе. Email: info@kalinhotel.com.mk, Тел. (046) 846 222